idag åkte vi tidigt på morgonen mot rättvik för att kolla på min rmz 450. det var en upplevelse för sig att provköra 4 taktaren och inspektera alla grejer. lite små grejer fanns det som behövs ordnas på den som glapp i hjul lager, fixa vexelpeten och lite sånt. men de får man nästan räkna med för dom pengarna som jag fick den för... tyvärr så märkte vi att det troligen fattas brickor vid bak hjulet så det blev ett jätte glapp som inte går att köra med och styret satt inte riktigt fast :/ så min glada min och pirret i magen försvann lite gran då för jag som hoppades på att få prova den på barna redan i morgon. men istället så upptäcker vi saker som inte är riktigt rätt :( så ska åka in med den på verkstaden ( pappas jobb) imorn och försöka rätta till alla lager och brickor i bakhjulet så det går att köra senare på dagen som vi tänkt oss! får hopas på det bästa för i övrigt är jag så nöjd med crossen, den gick så bra (tyckte jag) och är skit snygg å bekväm va den att köra! :)))  så får man i ordning på det så tror jag det kommer bli skitkul att köra med den framöver :D vi fick dessutom med minst 8st (lite använda) cross däck från killen som sålde min cross för de var för dåliga för honom som tävlingskörde, men hur bra som helst för oss :))

när vi lastat på crossen så åkte vi direkt mot uppsala för att titta på en cross åt nicke men det är en helt annan historia det :)

önska mig lycka till! 


snygg eller hur? :)


 


i uppsala och lastar på nickes nya cross, KTM 65cc