VARFÖR !? den här dagen har vare så jävla dryyg! :@ de började med att jag drömde en skrämmande verklig dröm om en förfluten händelse med en tjej... fast i den här drömmen så var det exakt samma historia bara det att de var min nu varande flickvän som lämnade mig D: jag blev förtvivlad, ledsen och förvirrad, och skrev ett rätt långt sms till min flickvän om vad jag drömt. sen kunde jag inte tänka mer på det för jag hade sovit över och vi skulle till pappas verkstad för att kolla till hjullagrena bak på mitt ny in köp och se om det gick att köra idag eller inte. hur som de va så kom vi till verkstaden, pappa började gå igenom pappers arbete och jag och Jocke rev bakhjulet med lager och allt och upptäckte att lagren var helt slut så det hade skure ihop om jag hade kört idag. vi höll på att krångla med det där i flera timmar, med att prova ta hjulet från 250in  men det passa inte heller så vi gav upp! det hade dessutom börjat regna och oska. under tiden vi krånglade med det så ringde det och kom sms hipp som happ både från jonte, kasper, och min flickvän. jonte å kasper undra såklart vart jag var eftersom jag inte kom till banan och älsklingen var orolig för mig för de ja skrev? så jag deppa ihop lite då när jag inte kan köra på min cross förns kanske på torsdag och jag var ledsen för alla minnen återkom från förr. när jag kom hem så åt jag lunch direkt sen gick jag upp på rummet och "släppte på trycket" med lite tårar av rädsla, och ovärdighet. crossen var okörbar å jobbiga flash backs från tidigare gjorde mig så trött så jag la mig i sängen och bara somnade, jag ville ingenting, orka inte... med viss avundsjuka på Niklas så måsta jag gå ut och titta på när han kör sin nya cross. han har kört hela dagen från kl.8 på morgonen till 6 på kvällen ( förutom under regnet) och jag tänker bara att jag oxå vill köra! 


nathalie, youre the love I always want


 


här kommer den stå tills nya lager kommer